Uw centraal
aansprekingspunt
voor elke verzekering

Over MixAssur

MixAssur is een onafhankelijk verzekeringskantoor voor particulieren, bedrijven en verenigingen.

Ik help je graag verder met al meer dan 10 jaar expertise in verzekeringen, spaar -en beleggingsproducten.

MixAssur heeft een ruim aanbod van verzekeringen die kunnen afgesloten worden maar telkens met het zicht op wat u belangrijk vindt.

“Ik wil ook uw centraal aansprekingspunt/partner worden voor elke verzekering. Ik geef je professioneel advies en bied ondersteuning waar nodig.”

Persoonlijk advies of een afspraak maken?

Bel mij op

09 330 60 65

Mail mij via

info@mixassur.be

Historiek

15 jaar geleden begon mijn interesse in het verzekeringswezen. Al snel na het volgen van mijn intense opleiding in verzekeringen en ook na enkele jaren te werken bij een grote verzekeringsmaatschappij begon het te kriebelen om zelfstanding makelaar te worden.

Meer dan 10 jaar geleden ben ik dan als jong en gedreven persoon begonnen aan mijn zelfstandig droom. Een niet eenvoudige droom want hoe maak je het verschil tussen al die andere verzekeringsmakelaars?

Missie

Ik hoorde al vaak in gesprekken met mijn klanten dat het moeilijk is om een overzicht te houden van al hun verzekeringen. Het is een gekend fenomeen, verzekeringen die opgeëist worden om zo bijvoorbeeld leningen aan een goedkoper tarief te kunnen verkrijgen, verzekeringen via het werk,.. . Maar wat is er nu precies verzekerd en is alles wel verzekerd in deze verzekering dat u belangrijk vindt? Daar wil ik nu juist het verschil maken met andere collega makelaars.

Visie

Ik luister naar waar jij waarde aan hecht. We gaan dieper in op waarvoor je al verzekerd bent en kunnen zo gaan kijken wat je precies nog nodig hebt en waar ik je verder kan in verzekeren zodat je gerust bent dat hetgeen u belangrijk vindt goed verzekerd is en of er ook geen zaken dubbel lopen. Alles toch mooi in 1 pakket en duidelijk bij wie of waar je moet zijn indien er zich iets voor doet, net zoals ik dit zelf graag zou hebben.

Ik nodig u dan ook graag uit bij mij op kantoor om uw verzekeringsdossiers te bespreken en te evalueren.

Ik neem graag alle tijd om u beter te leren kennen en zo kan ik u volledig verzekeren zoals u het vandaag wilt.

Contacteer mij voor een afspraak